girl of the day

04 feb

Girl 

of the day

Gina,

Hongaarse jonge dame van 27 lentes jong. Super lief en attent. Ze spreekt 2 talen. Hongaars, Engels. Ze vind het heel spannend om mannen te ontvangen. Een pittige dame stelt zich voor in sexy lingerie. Op de kamer als u alleen bent met haar laat ze zien wie ze is, er zal u aan niets ontbreken. Wanneer u haar met respect behandeld heeft u een super date met Gina. Gina gaat uw meenemen in haar wereld als u echt op zoek bent naar de girl next door de jonge dame waar u wel eens mee zou willen stoeien. Dit is uw kans. Met water zowel onder de douche als in de jacuzzi weet ze u zeker te vermaken en laat ze zichzelf helemaal gaan.

Heeft u bij het lezen van Gina haar profiel zin in een date maak contact met de receptioniste zij beheert de agenda van Gina. Zij gaat u ook op de hoogte brengen welke maatregelen we hebben genomen wat betreft uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen.

Wanneer u met de dame van de dag naar de kamer gaat betaald u geen 140 euro maar 120 euro voor een vol heel uur. Dit geld voor afspraak en ook bij binnenlopen. En het geld voor elk uur dus ook wanneer u verlengt dan betaald u bij elk volgend uur 120 euro.