girl of the day

26 nov

Girl 

of the day

Natasha,

Natasha is een sprankelende Nederlands sprekende blonde dame. Met haar talen knobbel spreekt ze maar liefst 5 talen. Een gesprek is voor haar geen enkel probleem. Wenst u een erotische body to body massage of prostaat massage, dan is Natasha ook hiervoor de juiste dame. Met de warme olie geeft ze u een heet begin van een spannende date.
Ze is slank, heeft donker blond half lang haar en een C cup. Natasha is gek op water dus spring samen met haar onder de douche of stap samen in de jacuzzi.

Heeft u bij het lezen van Natasha haar profiel zin in een date maak contact met de receptioniste zij beheert de agenda van Natasha. Zij gaat u ook op de hoogte brengen welke maatregelen we hebben genomen wat betreft uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen.

Wanneer u met de dame van de dag naar de kamer gaat betaald u geen 140 euro maar 120 euro voor een vol heel uur. Dit geld voor afspraak en ook bij binnenlopen. En het geld voor elk uur dus ook wanneer u verlengt dan betaald u bij elk volgend uur 120 euro.