Fucking Monday

Fucking Monday

Het ultieme verwennen begint voortaan op maandag. En dat voor een speciale prijs en aparte condities.

Iedere maandag is het bij ons voortaan “Fucking Monday “.

Dat betekent dat onze dames na het weekend voor u klaar staan om u eens helemaal te verwennen. U gaat eerst lekker uitgebreid met de dame van uw keuze in een van onze 2 persoons jacuzzi’s met lichttherapie, jetstreams en uw eigen muziek via bluetooth . Dit alles in een van onze sfeervolle kamers welke allen voorzien zijn van uitgebreide hygienische voorzieningen en sfeervolle verlichting. In het bad kunt u al een massage krijgen van de dame en/of een heerlijke vrijpartij in het warme water plus een lekker frisdrankje of Champagne zonder alcohol van het huis. Daarna ( of achteraf ) een heerlijke massage met warme olie afgesloten met een spetterende vrijpartij op het bed.

En uiteraard nemen wij de tijd om u helemaal te laten ontspannen. Zo’n totale behandeling zonder te haasten neemt uiteraard minimaal 2 uur in beslag. Langer is ook mogelijk tegen dit speciale verwen tarief.

Maar omdat het “Fucking Monday“ is betaald u slechts 250 Euro i.p.v. 290 Euro voor 2 uur. Meerdere uren kan natuurlijk altijd tegen dit speciale tarief.

Deze prijs geld zowel voor binnenlopen als voor reserveren.
Maar als u er zeker van wil zijn dat u dit samen met uw favoriete dame kunt doen dan raden wij u aan tijdig te reserveren.