Profiel van Fay

Fay

Fay is een dame met veelzijdige passie voor erotiek. Wil jij een bijzondere ervaring beleven en jouw seksuele leven verrijken of intensiteit van jou sensuele gewaarwording verhogen? Dan ben jij op het juiste adres. Als lady die dol op seks is en daarvan eindeloos kan genieten, gaat ze altijd voor jouw hoogste tevredenheid. Fay bied exclusiviteit vanwege haar charme, hoge seks drive en natuurlijke genot samen met jou. Maar ook van een feestje. Ze geniet ervan om jouw diepste fantasieën te laten uitkomen. Zij kan zowel van sfeervolle tedere en langdurige seks genieten, maar ook van zeer intense en uiterst wilde seks. Fay  is dol op trio’s.  Wederzijdse respect en hygiëne staan bij haar voorop. Kom gauw langs en maak kennis met haar en beleef een onvergetelijk avontuur.

Heeft u bij het lezen van Fay haar profiel zin in een date maak contact met de receptioniste zij beheert de agenda van Fay. Zij gaat u ook op de hoogte brengen welke maatregelen we hebben genomen wat betreft uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen.

 

Les options
Notre société propose uniquement des relations sexuelles protégées. Vous devez discuter de toutes les questions que vous souhaitez avec la femme vous-même, éventuellement moyennant des frais supplémentaires.

Jour

À partir de

Tot

Le lundi

Mardi

18:00
00:00

Le mercredi

Jeudi

Vendredi

Samedi

Le dimanche

14:00
00:00
 • Leeftijd - 25
 • Taille de la tasse - C
 • Lengte - 1.75m
 • Langue - dame néerlandaise
 • Postuur - Normaal postuur
 • Couleur des yeux - Marron
 • Poids - 72 kg
 • Longueur des cheveux - demi-long
 • Haarkleur - Brunette
 • Tatouages - oui
 • Piercings - non
 • Tongzoenen -Nee

welkom

Ten eerste willen wij team Cristal Prive bedanken voor uw geduld. Het heeft even geduurd maar we zijn weer open. Fris en fruitig laten we maar zeggen.

Wij vinden het fijn en stellen het zeer op prijs als u één van onze dames wilt bezoeken een afspraak maakt met de receptie. Mocht u zo binnen komen lopen geen probleem alleen wanneer er geen ruimte is bij de receptie even geduld u mag en kan buiten wachten of in uw auto. U kunt ons altijd bellen voor meer informatie of mogelijkheden vanuit uw auto.

Zoals u begrijpt volgen wij de richtlijnen van het RIVM zo veel mogelijk daarom vragen wij u de aanwijzingen van de receptie op te volgen. Dit is voor iedereen wel zo fijn.

Bij binnenkomst zal uw temperatuur op genomen worden door de gastvrouw iedereen die bij ons binnen stapt en er zal u direct gevraagd worden om uw handen te desinfecteren. De gastvrouw geeft u verdere uitleg.

Alle ruimtes worden zeer netjes en schoon gehouden,  RIVM en GGD  normen.Onze mooie kamers voldoen daar ook zeker aan. Er is een Zoef robot aanwezig deze dood bacteriën en huismijt. Dit is nieuw en is goed voor de hygiëne.

Wanneer u zich op de kamer bevind met een dame naar keuze wensen wij u heel veel plezier! Een bijzondere, leuke, lekker, gezellige, fijne tijd.

Heeft u vragen of  opmerkingen horen wij dit graag.

Chat openen