Profiel van Roxanne

Roxanne

Een Bengaals Nederlands sprekende dame, nog een beetje onwennig maar een leuke persoonlijkheid in omgang. 28 jaar jong, een vrolijke jonge dame vol humor die u enthousiast ontvangt. Haar persoonlijkheid geeft een mysterieuze uitstraling, tikkeltje verlegen spannende date verzekerd een snoepje die er zin in heeft. Roxanne weet u zeker te vermaken en haar enthousiasme zal u aanspreken. Op dit moment zit ze vol in haar studie dus ook nog eens kopie kopie. Ze heeft lang haar tot over haar schouders normaal slank figuur een bezoek meer dan waard. Haar seks drive is hoog. Roxanne heeft een hele stoute kant en daar kan ze je zeker in meenemen als je daar van wil genieten. Het is een kleine dame met een tintje, donkere ogen en lang zwart golfend haren. Ook heeft ze een lieve zachte kant, wie weet trekt je dat aan. Zoals je leest, ze heeft wel wat in petto als je een date met haar hebt.

Heeft u bij het lezen van Roxanne haar profiel zin in een date maak contact met de receptioniste zij beheerd de agenda van Roxanne. Zij gaat u ook op de hoogte brengen welke maatregelen we hebben genomen wat betreft uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen.

De mogelijkheden
Door ons bedrijf wordt uitsluitend veilige seks aangeboden. Alle zaken die u wenst moet u met de dame zelf bespreken eventueel tegen extra kosten.

Dag

Van

Tot

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag