Profiel van Pamela

Pamela

Pamela is een altijd sprankelende vrolijke Nederlandse dame die ook Engels en Duits spreekt. Ze heeft halflang roodbruin haar. Blauwe ogen. Volslank een echte Rubens vrouw. Cup maat F. Alles is echt aan haar. Ze verwent je van top tot teen. Haar specialiteit is deepthroat pijpen en nog veel meer. Ze is voor veel dingen in, zeg maar alles als de klik er is. Een lieve, spontane gepassioneerde dame. Zij gaat er zeker voor zorgen dat u een spetterende tijd heeft met haar. Ze ontvangt u in sexy kleding, vuur rode lipstift zodat haar sexy body en big boobs cup F het best tot zijn recht komen. Met veel passie, de liefde voor seks en mannen zorgt Pamela dat ze jouw toetje van de dag zal zijn. Haar service is hot.

Heeft u bij het lezen van Pamela haar profiel zin in een date maak contact met de receptioniste zij beheert de agenda van Pamela. Zij gaat u ook op de hoogte brengen welke maatregelen we hebben genomen wat betreft uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen.

De mogelijkheden
Door ons bedrijf wordt uitsluitend veilige seks aangeboden. Alle zaken die u wenst moet u met de dame zelf bespreken eventueel tegen extra kosten.

Dag

Van

Tot

Maandag

12:00
00:00

Dinsdag

12:00
00:00

Woensdag

Donderdag

12:00
00:00

Vrijdag

12:00
02:00

Zaterdag

12:00
18:00

Zondag