NL EN FR DE PL ES

Profiel van Gina

Gina

Hongaarse jonge dame van 27 lentes jong. Super lief en attent. Ze spreekt 2 talen. Hongaars, Engels. Ze vind het heel spannend om mannen te ontvangen. Een pittige dame stelt zich voor in sexy lingerie. Op de kamer als u alleen bent met haar laat ze zien wie ze is, er zal u aan niets ontbreken. Wanneer u haar met respect behandeld heeft u een super date met Gina. Gina gaat uw meenemen in haar wereld als u echt op zoek bent naar de girl next door de jonge dame waar u wel eens mee zou willen stoeien. Dit is uw kans. Met water zowel onder de douche als in de jacuzzi weet ze u zeker te vermaken en laat ze zichzelf helemaal gaan.

Heeft u bij het lezen van Gina haar profiel zin in een date maak contact met de receptioniste zij beheert de agenda van Gina. Zij gaat u ook op de hoogte brengen welke maatregelen we hebben genomen wat betreft uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen.

De mogelijkheden
Door ons bedrijf wordt uitsluitend veilige seks aangeboden. Alle zaken die u wenst moet u met de dame zelf bespreken eventueel tegen extra kosten.

Dag

Van

Tot

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

12:00
00:00

Vrijdag

12:00
02:00

Zaterdag

12:00
02:00

Zondag

12:00
00:00