Profiel van Moniek

Moniek

Mis je sensualiteit, erotiek en genegenheid in je leven? Iemand die net als jij wil genieten van spannende en zinnelijke momenten? Maar ook iemand die je knuffelt en een luisterend oor voor je heeft? Dan ben je bij Moniek aan het goede adres. Moniek is een impulsieve, gezellige dame met ondeugende trekjes en is op zoek naar lieve mannen om samen te genieten van een erotisch samenzijn. Ze  vind het heerlijk om in lingerie gekleed op je te liggen en je te verleiden je te masseren en daarbij op zoek te gaan naar jouw erogene zones en ze te stimuleren. Zeker geen platte seks! Haar borsten zijn echt en super zacht een handvol. Ze weet je te pleasen op vele manieren. Ben je lief voor haar dan ga je wat beleven.
Met haar lange donkerblonde haren, lekkere billen en heerlijke borsten gaan jullie samen in de jacuzzi heerlijk genieten.
Wacht niet langer en maak een afspraak met Moniek of kom gezellig binnen lopen om kennis te maken.
Ze is een Nederlandse dame en kan je het echte GFE geven met een heerlijke vrijpartij wanneer de hygiëne het toelaat. Spreekt Nederlands en Engels. Met haar 47 jaar zal Moniek je een gevoel geven wat je niet snel gaat vergeten.

Heeft u bij het lezen van Moniek haar profiel zin in een date maak contact met de receptioniste zij beheert de agenda van Moniek . Zij gaat u ook op de hoogte brengen welke maatregelen we hebben genomen wat betreft uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen.

De mogelijkheden
Door ons bedrijf wordt uitsluitend veilige seks aangeboden. Alle zaken die u wenst moet u met de dame zelf bespreken eventueel tegen extra kosten.

Dag

Van

Tot

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

12:00
23:00

Vrijdag

12:00
02:00

Zaterdag

12:00
02:00

Zondag

12:00
00:00
 • Leeftijd - 47
 • Cup maat - D
 • Lengte - 1.68m
 • Taal - Nederlandse dame
 • Postuur - Normaal postuur
 • Kleur ogen - Bruin
 • Gewicht - 70kg
 • Haarlengte - Lang
 • Haarkleur - Donker blond
 • Tattoos - ja
 • Piercings --
 • Tongzoenen -Ja

welkom

Ten eerste willen wij team Cristal Prive bedanken voor uw geduld. Het heeft even geduurd maar we zijn weer open. Fris en fruitig laten we maar zeggen.

Wij vinden het fijn en stellen het zeer op prijs als u één van onze dames wilt bezoeken een afspraak maakt met de receptie. Mocht u zo binnen komen lopen geen probleem alleen wanneer er geen ruimte is bij de receptie even geduld u mag en kan buiten wachten of in uw auto. U kunt ons altijd bellen voor meer informatie of mogelijkheden vanuit uw auto.

Zoals u begrijpt volgen wij de richtlijnen van het RIVM zo veel mogelijk daarom vragen wij u de aanwijzingen van de receptie op te volgen. Dit is voor iedereen wel zo fijn.

Bij binnenkomst zal uw temperatuur op genomen worden door de gastvrouw iedereen die bij ons binnen stapt en er zal u direct gevraagd worden om uw handen te desinfecteren. De gastvrouw geeft u verdere uitleg.

Alle ruimtes worden zeer netjes en schoon gehouden,  RIVM en GGD  normen.Onze mooie kamers voldoen daar ook zeker aan. Er is een Zoef robot aanwezig deze dood bacteriën en huismijt. Dit is nieuw en is goed voor de hygiëne.

Wanneer u zich op de kamer bevind met een dame naar keuze wensen wij u heel veel plezier! Een bijzondere, leuke, lekker, gezellige, fijne tijd.

Heeft u vragen of  opmerkingen horen wij dit graag.

Chat openen