NL EN FR DE PL ES

Profiel van Michelle

Michelle

Michelle is een lief, zorgzaam klein vrolijk meisje. Elke keer zijn haar haren anders van kleur. Ze komt iets wat verlegen maar goedlachs over bij het voorstellen maar op de kamer gaat ze helemaal los en zal ze u verrassen. Ze verstaat ook de wensen die er zijn qua SM. Ze is hier ook echt in thuis en weet wat er verwacht word. Vandaar de verassende wending op de kamer wanneer u hiervoor in bent. Geef aan wat u wilt zij zal u in alle eerlijkheid vertellen hoe het spel werkt bij haar en wat u kan verwachten. In voor een feestje, dat is zeker ook één van de mogelijk bij Michelle. Haar Nederlands word steeds beter op een leuke manier dus humor op de kamer dat is een ding wat zeker is.

Heeft u bij het lezen van Michelle haar profiel zin in een date maak contact met de receptioniste zij beheert de agenda van Michelle. Zij gaat u ook op de hoogte brengen welke maatregelen we hebben genomen wat betreft uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen.

De mogelijkheden
Door ons bedrijf wordt uitsluitend veilige seks aangeboden. Alle zaken die u wenst moet u met de dame zelf bespreken eventueel tegen extra kosten.

Dag

Van

Tot

Maandag

18:00
00:00

Dinsdag

18:00
00:00

Woensdag

Donderdag

18:00
00:00

Vrijdag

18:00
02:00

Zaterdag

Zondag

17:00
00:00