NL EN FR DE PL ES

Profiel van Mia

Mia

Ze is een blonde rijpe dame die net als u wil genieten van spannende en zinnelijke momenten van het leven. Maar ook iemand die je knuffelt en een luisterend oor voor je heeft. Dan ben je bij haar aan het goede adres. Mia is een impulsieve, gezellige en knappe dame met ondeugende trekjes en op zoek naar lieve mannen om samen te genieten van een erotisch samenzijn. Zij vind het heerlijk om in lingerie gekleed op je te liggen en je te verleiden je te masseren en daarbij op zoek te gaan naar jouw erogene zones en ze te stimuleren. Zeker geen platte seks! Mijn borsten zijn echt en super zacht een handvol. Ze weet je te pleasen op vele manieren. Ben je lief voor haar dan ga je wat beleven. Geeft u een heerlijk gevoel voor de rest van de dag voor de liefhebbers.

Ze is  een Nederlands Turkse dame spreek beide talen en kan je het echte GFE geven.  Met haar 45 jaar zal Mia je een gevoel geven wat je niet snel gaat vergeten.

Heeft u bij het lezen van Mia haar profiel zin in een date maak contact met de receptioniste zij beheerd de agenda van Mia. Zij gaat u ook op de hoogte brengen welke maatregelen we hebben genomen wat betreft uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen.

De mogelijkheden
Door ons bedrijf wordt uitsluitend veilige seks aangeboden. Alle zaken die u wenst moet u met de dame zelf bespreken eventueel tegen extra kosten.

Dag

Van

Tot

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag