NL EN FR DE PL ES

Profiel van Lynn

Lynn

Een toppertje die heel vriendelijk en met alle liefde jouw het gevoel geeft dat je in de zevende hemel bent beland. Met haar lange zwarte haren , petit, slank atletisch lichaam ontvangt ze je in mooie lingerie en geeft ze je een warm welkom op de kamer. Pittige dame die weet wat ze wil en kan, mocht u onderdanig willen zijn aan haar en soft sm een genot vinden vertel het haar uw wens kan vervuld worden. Bent u meer van het andere spelletje heerlijke seks met een Franse massage gevolgd door diverse standjes en andere aanrakingen bent u zeker op het goede adres. Anaal is ook een mogelijkheid of andere wensen die u met haar kunt bespreken.

Heeft u bij het lezen van Lynn haar profiel zin in een date maak contact met de receptioniste zij beheert de agenda van Lynn. Zij gaat u ook op de hoogte brengen welke maatregelen we hebben genomen wat betreft uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen.

De mogelijkheden
Door ons bedrijf wordt uitsluitend veilige seks aangeboden. Alle zaken die u wenst moet u met de dame zelf bespreken eventueel tegen extra kosten.

Dag

Van

Tot

Maandag

12:00
20:00

Dinsdag

12:00
20:00

Woensdag

12:00
18:00

Donderdag

Vrijdag

12:00
20:00

Zaterdag

Zondag