NL EN FR DE PL ES

Profiel van Lotte

Lotte

Lotte is een Nederlandse blonde verschijning. Spannende kijkers die je graag uitnodigen om met haar een date te beleven. Echt een aanrader volgens klanten.
Lotte is een lieve stoute dame die precies weet om het een man naar het zin te maken. Vol overgave geeft ze zich en wanneer je met haar een date hebt ga je merken dat de passie er van af spat. Een heerlijke vrijpartij wanneer de hygiëne het toelaat. Ze vind het heerlijk om verwend te worden op allerlei manieren waardoor ze je heel veel plezier terug geeft. Van een lief samen zijn tot aan heftige seks ze is onuitputtelijk. Vraag haar gerust of ze je wensen kan laten uitkomen. Laat je droom werkelijkheid worden!!!

Heeft u bij het lezen van Lotte haar profiel zin in een date maak contact met de receptioniste zij beheert de agenda van Lotte. Zij gaat u ook op de hoogte brengen welke maatregelen we hebben genomen wat betreft uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen.

De mogelijkheden
Door ons bedrijf wordt uitsluitend veilige seks aangeboden. Alle zaken die u wenst moet u met de dame zelf bespreken eventueel tegen extra kosten.

Dag

Van

Tot

Maandag

12:00
00:00

Dinsdag

12:00
18:00

Woensdag

12:00
00:00

Donderdag

12:00
19:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag