Profiel van Linda

Linda

Nederlands, 30 jaar jong, een vrolijke jonge dame, vol humor die u enthousiast ontvangt. Nieuw in ons huis maar ook het ontvangen van mannen is nieuw voor haar. Naast haar drukke baan wil ze haar horizon verbreden wat seks betreft. Vandaar dat ze nieuwsgierig is naar al het nieuws wat komen gaat. Ze weet met haar 30 jaar u zeker te vermaken en haar enthousiasme zal u aanspreken. Ze heeft lang haar tot over haar schouders. Linda zal uw meenemen in haar wereld als u echt op zoek bent naar de girl next door de jonge dame waar u wel eens mee zou willen stoeien. Dit is uw kans. Met water zowel onder de douche als in de jacuzzi weet ze u zeker te vermaken en laat ze zichzelf helemaal gaan.

Heeft u bij het lezen van Linda haar profiel zin in een date maak contact met de receptioniste zij beheert de agenda van Linda. Zij gaat u ook op de hoogte brengen welke maatregelen we hebben genomen wat betreft uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen.

De mogelijkheden
Door ons bedrijf wordt uitsluitend veilige seks aangeboden. Alle zaken die u wenst moet u met de dame zelf bespreken eventueel tegen extra kosten.

Dag

Van

Tot

Maandag

14:00
22:00

Dinsdag

14:00
22:00

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

14:00
02:00

Zaterdag

14:00
02:00

Zondag