NL EN FR DE PL ES

Profiel van Laura

Laura

Deze mooie jonge dame Laura genaamd vindt het spannend. Net begonnen in ons huis. Het is een spontane lieve jonge dame van 30 lentes jong. Ze heeft een aangename zwoele stem. Als u haar ook een leuke verschijning vindt op de foto en u bent nieuwsgierig naar haar, het is zeker de moeite waard om haar een bezoek te brengen. Ze blijkt net zo opwindend te zijn op de kamer als dat haar lichaam eruit ziet. Ze maakt er echt een feest van op de kamer verslavend lekker je komt niets te kort. Ik heb haar nog niet gezien wanneer ik meer over haar kan vertellen laat ik u dit weten. Maak vrije tijd in uw agenda om een spannende date met Laura te plannen.

Heeft u bij het lezen van Laura haar profiel zin in een date maak contact met de receptioniste zij beheert de agenda van Laura. Zij gaat u ook op de hoogte brengen welke maatregelen we hebben genomen wat betreft uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen.

De mogelijkheden
Door ons bedrijf wordt uitsluitend veilige seks aangeboden. Alle zaken die u wenst moet u met de dame zelf bespreken eventueel tegen extra kosten.
Laura is op vakantie en is rond 1 augustus weer terug

Dag

Van

Tot

Maandag

12:00
00:00

Dinsdag

12:00
00:00

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag