Profiel van Jessica

Jessica

Ben je op zoek naar een kleine dame die je met alle passie ontvangt en je van top tot teen verwend dan is Jessica jouw dame. Wederzijds respect en hygiëne staan bij haar voorop. Met haar ervaringen en enthousiasme voelt u zich snel relaxt.  Onervaren is ze zeker niet. Altijd in voor een praatje en of een luisterend oor. Of u nu opzoek bent naar een knuffel of een spannend avontuur bij Jessica komt u niets te kort. Onder de douche gaat ze helemaal los ze geniet van een uitgebreid voorspel waarbij wederzijdse orale bevrediging centraal staan, waarna ze het enorm leuk vind diverse standjes samen met jouw uit te proberen en met een super hoogtepunt voor beide te eindigen.

Heeft u bij het lezen van Jessica haar profiel zin in een date maak contact met de receptioniste zij beheerd de agenda van Jessica. Zij gaat u ook op de hoogte brengen welke maatregelen we hebben genomen wat betreft uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen.

De mogelijkheden
Door ons bedrijf wordt uitsluitend veilige seks aangeboden. Alle zaken die u wenst moet u met de dame zelf bespreken eventueel tegen extra kosten.

Dag

Van

Tot

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

14:00
00:00

Zondag