Profiel van Dana

Dana

Ben je op zoek naar een toppertje die je met alle passie ontvangt en je helemaal van top tot teen verwend dan ben je bij Dana aan het goede adres. In uitdagende lingerie stelt ze zich voor. Een Engels sprekende Spaanse zorgzame dame die je alle ontspanning geeft waar je aan toe bent. Met haar ervaring en enthousiasme voelt u zich snel relaxt. Altijd in voor een praatje en of luistert oor. Of u nu op zoek bent naar een knuffel of een heerlijke vrijpartij ze neemt overal lekker de tijd voor. Beginnen met een verleidelijke massage en dan genieten van een heerlijke tijd in de jacuzzi bespreek het met Dana.

Heeft u bij het lezen van Dana haar profiel zin in een date maak contact met de receptioniste zij beheert de agenda van Dana. Zij gaat u ook op de hoogte brengen welke maatregelen we hebben genomen wat betreft uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen.

De mogelijkheden
Door ons bedrijf wordt uitsluitend veilige seks aangeboden. Alle zaken die u wenst moet u met de dame zelf bespreken eventueel tegen extra kosten.

Dag

Van

Tot

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag