NL EN FR DE PL ES

Profiel van Amy

Amy

Hoi heren Amy is een Nederlandse dame met al heel wat jaartjes ervaring. Ze is echt gek op seks,  je word lekker verwend je kunt je wensen te kennen geven. Amy heeft een normaal figuur en cup C. Een bos zwarte lange haren en heeft graag leren kleding aan.  Hou je van leer maak een afspraak dan zal Amy je wens vervullen. Ze gaat helemaal op in het spelletje seks. Van het begin tot het eind.  Houd je van squirtende vrouwen, dan ben je bij haar aan het goede adres….. Ook voor een flinke partij SM draai ze haar “zweepje” niet om, Heb je zin in een gesprek ze neemt echt de tijd voor je. Lieve vrouw. Stellen die met haar hun eerste ervaring willen zijn van harte welkom Amy gaat jullie beide versteld doen staan.

Heeft u bij het lezen van Amy haar profiel zin in een date maak contact met de receptioniste zij beheert de agenda van Amy. Zij gaat u ook op de hoogte brengen welke maatregelen we hebben genomen wat betreft uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen.

De mogelijkheden
Door ons bedrijf wordt uitsluitend veilige seks aangeboden. Alle zaken die u wenst moet u met de dame zelf bespreken eventueel tegen extra kosten.

Dag

Van

Tot

Maandag

Dinsdag

13:00
00:00

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

13:00
00:00